+45 40 14 10 09

LEVERANDØR AF DE FØRENDE DIGITALE-TV LØSNINGER

Video overvågning

IP videoovervågning

IP videoovervågning, også kaldet netværksovervågning, er karakteriseret ved kun at anvende netværket, for at overføre videosignalet. Det betyder at IP overvågningsudstyret tilsluttes direkte til routeren, modsat analog videoovervågning, hvor der bruges kabeltilslutning.

Tilsluttet til trådløst netværk, gør det også muligt at tilgå og betjene IP kameraerne via den medfølgende software og apps. På den måde kan man logge ind og se overvågningen uanset hvor man befinder sig.

Hos ALL-Sat finder du et stort udvalg af IP videoovervågning som blandt andet byder på IP kamera, harddisk optagere, IP videopakker og markedsføringsmateriale.

Et muligt kamera er:

Videokamera

SecVision Dome kameraet egner sig godt til installationer i områder, hvor man enten ønsker gode brede overvågningsbilleder eller muligheder for at kunne zoome ind på en indgangsdør, indkørsel, maskine. Kameraet er også ideelt på steder hvor man ønsker god identifikation og mange detaljer. Kameraet er IP67 godkendt og kan derfor også monteres udenfor til f.eks. facade overvågning eller overvågning af privatbolig ved montering under f.eks. udhæng.

Kameraet er fremstillet af stærk aluminium så det ikke ruster og med en meget holdbar pulverlakering der ikke bliver ridset eller skaller af.

Kameraet kan både monteres i loft eller på væg. Dome designet gør at man altid kan få billedet til at vende rigtig, da kameraet kan drejes i alle retninger. Når mørket falder på, vil kameraet automatisk tænde for sit indbyggede usynlige IR lys og derved sikre klare tydelige nat-billeder i en afstand op til 25 meter. Dome kameraet laver rigtig gode nat billeder, da IR-lys og objektivet er adskilt af et dobbeltglas og refleksioner på den måde minimeres.

Med sit motorzoom og autofokus 2,7-13,5mm objektiv, kan kameraet både lave brede billeder med op til 92° graders billedevinkel og helt ned til en billedevinkel på 25° grader for at få et mere detaljeret billeder til de steder hvor man gerne vil have høj genkendelse. Zoom mm. kan justeres direkte fra NVR eller app.

Udstyr til antenneanlæg
  • NVR optager til 4K IP kameraer
  • 9 kanaler med 4 x PoE og 1 x LAN
  • QR Kode til App og software
  • Auto add kamera
  • App, PC & MAC software

IP video pakker

Vores IP video pakker er designet, så du som kunde har let ved at vælge den IP pakke, der passer til dig. Vi har designet pakkerne, så de består af én optager med harddisk samt 4 eller 8 kameraer. Der er indbygget PoE switch i optagerne.

 

 

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et tilbud på lige netop det du står og har brug for!