+45 40 14 10 09

LEVERANDØR AF DE FØRENDE DIGITALE-TV LØSNINGER

ANTENNEANLÆG, PARABOLANLÆG & KABEL-TV

VI HAR MERE END 30 ÅRS ERFARING SOM SELVSTÆNDIG I ANTENNEBRANCHEN

Antenneanlæg og parabolanlæg

Skal dit hjem have en opgradering? Lad os tage os af alt, hvad der har med antenne- og parabolanlæg at gøre. Uanset om det handler om at installere helt nye anlæg, udføre vedligeholdelseskontrol på eksisterende systemer eller endda udvide eller ombygge dem, er vores team klar til at levere førsteklasses service.

Er der problemer med parabolanlæget, skal du have nyt, skifter du udbyder, så er det også os du kan kontakte. Vi justerer, reparerer og monterer nyt efter behov og ønske fra dig.

Vi laver også flerbrugeranlæg forstået på den måde at har man en lille, stor eller flere boligblokke, så kan man lave et sted med opsætning af antenne- og parabolanlæg og derfra distribuere ud til alle beboere der ønskes tilkoblet. Ved flerbrugerløsninger ring da og hør nærmere om mulighederne.

Kabel TV

Drejer det sig om kabeltv beregner, projekterer, servicerer og monterer vi også det.

Er du tilsluttet en af kabel tv udbyderne, ( f.eks. Yousee, Stofa, Syd energi eller andre). Kan vi udbygge og lave service på det, altid efter de pågældende udbyders foreskrifter.

Vi kan også levere, montere og servicere Tv, monitorer, mIcrofoner trådløse og trådfaste og lydudstyr samt servicere det. Vi har gennem tiden lavet flere løsninger af ovenstående i sportshaller, svømmehaller, kursuscenter og på skoler.

Herudover laver vi også alarm– og videoovervågnings- og montageopgaver.

Vores målsætning

At være deres foretrukne leverandør af udstyr; at have tilfredse kunder

Lad os tage en snak

Er du i tvivl om hvilken løsning der passer dig bedst, eller ønsker du at høre mere om vores antenneanlæg og service? Tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar med rådgivning ud fra netop dit behov.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et tilbud på lige netop det du står og har brug for!